V dubnu pro Vás připravujeme:

12.4 -13.4. Pátek + Sobota (od 17.00) TATARÁK

19.4.- 20.4. Pátek + Sobota (od 17.30) RYBÍ VÍKEND


Menu Rybí víkend (19.-20.4. od 17.30):

Polévka: 

 Halászlé ( hustý rybí vývar se zeleninou a rybím masem )  65,-

Předkrm : 

100g Kapří hranolky,česnekový dip,náš kmínový chléb  136,-

100g Tatarák z lososa,čerstvý kopr,limetka,krutóny z bílého pečiva 145,-

Hlavní chod:

2OOg Filet z candáta s holandskou omáčkou a zeleným chřestem  250,-

250g Pstruh pečený na grilu, bylinkové máslo    215,-

350g Pražma královská s limetkovým dipem    265,-

180g Filet z lososa , koprový dressing   265,-

Přílohy:

Grenaille pečené na tymiánu   35,-

Grilovaná zelenina   50,-

Šťouchané brambory  35,-

Pikantní salát z červené čočky   40,-

Náš kmínový chléb 15,-